Croaziera pe Dunare, plimbari cu barca pe Dunare in Orsova

Nimic nu se poate compara cu o croaziera pe Dunare , unde puteti vizita principalele obiective ale zone:

croaziera pe dunare

Ar fi pacat sa ajungeti intr-o zona cu atatea frumuseti naturale si sa nu realizati o croaziera pe Dunare.

Locul de imbarcare pentru croaziera pe Dunare este Orsova , pensiunea Palos, veti putea observa localitatile Eselnita, Tekija (Serbia) si Dubova.

Croaziera pe Dunare se face cu o salupa omologata pentru 5 persoane in jur de 2-3 ore, cu tot cu vizitarea pesterilor.

Un alt traseu pentru croaziera pe Dunare ar fi vizitarea barajului Portile de Fier I, sau un tur pe langa malurile orasului.

Persoanele pasionate de pescuit pot merge in cele mai frumoase si linistite locuri , daca aleg o plimbare cu barca pe Dunare.

Plimbarile cu barca pe Dunare se adapteaza oricaror cerinte ale clientilor, de la cei doritori de adrenalina si senzatii tari , pana la persoanele romantice care doresc o plimbare linistita, sa poata admira principalele peisaje si briza Dunarii.

Intr-o plimbare cu barca pe Dunare puteti admira maretia Cazanelor Dunarii, cu peretii impunatori de calcar, dar si vegetatia specifica zonei.

Singurul mod in care puteti admira Laleaua galbena (Tulipa hungarica), este o plimbare cu barca pe Dunare, aceasta specie este declarata monument al naturii.

Habitatul acestei plante poate fi admirat doar printr-o plimbare cu barca pe Dunare, uimindu-va locurile unde aceasta creste si anume pe stancile si peretii abrupti ai Cazanelor Dunarii.

Va dorim vant din pupa intr-o plimbare de neuitat cu barca pe Dunare.

Copyright © 2011 pensiuni orsova.